Chcete chutnou přílohu k vepřové panence, pečenému masu nebo vinné klobáse? Zkuste kombinaci jablek, křenu, smetany a tymiánu. Věřte, že vás nezklame. Navíc tělu dodáte i potřebné vitamíny.
Co budete potřebovat?
- 2 žlutá nebo zelená jablka
- 1 červené jablko
- 1-2 lžíce nastrouhaného křenu (podle síly)
- 8 snítek tymiánu
- 2 lžíce zakysané smetany
- 1 lžičku dijon hořčice
- 1 lžíci jablečného octa
- 1 lžičku medu
- 2 lžíce citronové šťávy
- sůl, pepř
Jak na to?
Jablka nastrouhejte nahrubo, zakápněte citronovou šťávou. Přidejte nastrouhaný křen, lístky tymiánu a další suroviny. Vše promíchejte. Podávejte s vepřovým masem, klobásou…