Recepty z postele

  • Úvod (o mně)
  • Recepty
    • Předkrmy a rychlovky
    • Polévky
    • Masa
    • Ryby a mořské plody
    • Bez masa
    • Saláty
    • Sladké dobroty
    • Něco navíc
  • Kde to baví, voní, chutná
  • Kontakt

Luštěninový salát s tuňákem

Říká se, že jíme málo luštěnin. Proto jsem připravila salát, který kombinuje dva druhy: červené fazole a cizrnu. A když si k tomu přidáte tuňáka a olivy, tak máte jídlo plné zdravých tuků.Počet porcí: 2-3 osoby

Co budete potřebovat?

  • 2 hrsti cizrny
  • 2 hrsti červených fazolí
  • hrst petržele
  • hrst černých oliv
  • 1 balení kvalitního tuňáka (cca 170 g)
  • 1/2 červené cibule
  • 1 rozmačkaný stroužek česneku
  • citronovou šťávu, kůru, sůl, pepř, olivový olej

Jak na to?

Do mísy dejte luštěniny, nakrájené olivy, nasekanou petrželovou nať, červenou cibuli, česnek. Přidejte tuňáka, rozdělte ho na menší kousky. Zakápněte olejem, šťávou, dle chuti přidejte citronovou kůru, sůl, pepř. Podávejte s opečenou bagetou.

Dobrou chuť!

zveřejněno: 1.4.2017 autor: Iveta
Rubrika: Recepty, Ryby a mořské plody, Saláty Štítky: červené fazole, cizrna, luštěniny, petržel. olivy, tuňák

Najděte, co hledáte:

Nejnovější

  • Brownies ze tří druhů čokolády 10.3.2019
  • Banánovo-kokosové muffiny s čokoládou 10.2.2019
  • Rohlíky 7.2.2019
  • Bezlepkový mandlový koláč s višněmi 27.1.2019
  • Ovesné hrudky s arašídy 18.1.2019

Recepty z postele na Instagramu

…

Recepty z postele na Facebooku

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Najděte svou oblíbenou ingredienci

badyán banán bazalka brambory brusinky celer celozrnná mouka chilli cibule citron jablko javorový sirup jogurt koriandr limetka maliny mandle med mléko mouka mrkev máslo ovesné vločky ořechy paprika parmezán petržel rajčata rozinky rozmarýn rukola rum skořice smetana tvaroh tymián třtinový cukr vanilka vejce vlašské ořechy zakysaná smetana zázvor česnek čokoláda šalotka

Copyright © 2025 Recepty z postele.

Delicious WordPress Theme by themehall.com