Velmi jednoduché a přitom sváteční a chutné jídlo. S vinnou klobásou si moc hrát nemusíte, stačí vám bylinky a dobrá příloha. A jídlo máte na stole během chvilky.Počet porcí: 2 osoby
Co budete potřebovat?
- vinnou klobásu pro dvě osoby
- 2 snítky rozmarýnu
- 8 snítek tymiánu
- slunečnicový olej
- hladkou mouku na obalení
Jak na to?
Vinnou klobásu rozdělte na porce. Každou porci propíchněte špejlí, aby držela tvar a dobře se obracela. Porce rovnoměrně poprašte hladkou moukou. Na pánev nalijte olej tak, aby byla celá plocha pánve pokrytá. Přidejte bylinky, natrhané i vcelku. Pánev rozpalte, počkejte, až se bylinky rozvoní, pak vložte klobásu. Opečte rovnoměrně z obou stran. Podávejte s bramborovou kaší, salátem…