Recepty z postele

  • Úvod (o mně)
  • Recepty
    • Předkrmy a rychlovky
    • Polévky
    • Masa
    • Ryby a mořské plody
    • Bez masa
    • Saláty
    • Sladké dobroty
    • Něco navíc
  • Kde to baví, voní, chutná
  • Kontakt

Petrželkové pesto

Petrželová nať patří mezi nejpoužívanější „zeleň“ v našich kuchyních. A není se čemu divit. Je nejdostupnější, navíc obsahuje řadu živin a velké množství vitamínu C.

Co budete potřebovat?

  • dvě velké hrsti petrželové natě, asi 40 g
  • 3 lžíce lahůdkového droždí
  • 30 g kešu ořechů
  • 100 ml slunečnicového oleje (může být i olivový)
  • 1-2 stroužky česneku
  • sůl
  • 1  lžíci citronové šťávy

Jak na to?

Do vyšší nádoby dejte všechny suroviny kromě oleje. Pořádně rozmixujte. Pak přilévejte olej a opět mixujte. Můžete použít na opečené toasty, do těstovin, atd…

Ať vám chutná!

 

zveřejněno: 27.10.2017 autor: Iveta
Rubrika: Něco navíc, Předkrmy a rychlovky, Recepty Štítky: česnek, kešu, olej, petrželová nať

Najděte, co hledáte:

Nejnovější

  • Brownies ze tří druhů čokolády 10.3.2019
  • Banánovo-kokosové muffiny s čokoládou 10.2.2019
  • Rohlíky 7.2.2019
  • Bezlepkový mandlový koláč s višněmi 27.1.2019
  • Ovesné hrudky s arašídy 18.1.2019

Recepty z postele na Instagramu

…

Recepty z postele na Facebooku

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Najděte svou oblíbenou ingredienci

badyán banán bazalka brambory brusinky celer celozrnná mouka chilli cibule citron jablko javorový sirup jogurt koriandr limetka maliny mandle med mléko mouka mrkev máslo ovesné vločky ořechy paprika parmezán petržel rajčata rozinky rozmarýn rukola rum skořice smetana tvaroh tymián třtinový cukr vanilka vejce vlašské ořechy zakysaná smetana zázvor česnek čokoláda šalotka

Copyright © 2023 Recepty z postele.

Delicious WordPress Theme by themehall.com