Mám ráda vejce k snídani, hlavně od našich domácích slepic nebo farmářů. Mají krásně syté žloutky a jsou neskutečně chutné a příprava je chvilkovou záležitostí. Tady máte jeden tip.Počet porcí: 1-2 osoby
Co budete potřebovat?
- 3 vejce
- 6 plátků kozího sýra s plísní
- 1 lžíci petrželové natě
- špetku rozemletých sušených chilli papriček
- sůl, pepř
- máslo
Jak na to?
Na pánvi rozehřejte lžíci másla, pak vedle sebe postupně vyklepněte vejce, osolte, posypejte chilli, nechte zpevnit bílek a poté poskládejte plátky sýra. Odstavte ze sporáku a na chvilku přikryjte pokličkou. Dejte na talíř, přidejte čerstvě namletý pepř a nasekanou petrželovou nať.
Ať vám chutná!