V Americe se všechno zjednodušuje. Když jsem byla na návštěvě, tak jsem se přesvědčila, že místní moc času v kuchyni netráví a kupují polotovary. Tato snídaně patří taky mezi rychlé a zároveň dobré a výživné. Samozřejmě nesmí chybět oblíbené arašídové máslo.
Co budete potřebovat? (na jednu skleničku nebo hrnek)
- 6 lžic ovesných vloček -mix jemných a klasických
- 1 lžíci arašídového másla
- 1 lžíci nesolených arašídů
- 1 lžíci semínek -mix chia, lněného semínka a sezamu
- špetku soli
- 1-2 lžíce javorového sirupu
- mléko
- ovoce na dozdobení (dávala jsem brusinky sušené mrazem)
Jak na to?
Do skleničky nebo hrnku dejte ovesné vločky, semínka, trochu nasekaných arašídů (část si nechte na dozdobení), arašídové máslo, sirup, sůl. Vše zalijte mlékem tak, aby vločky byly zcela ponořené a nad sebou měly ještě cca 0,5 cm, pořádně promíchejte a dejte přes noc odpočinout do lednice. Ráno zakápněte sirupem, přidejte arašídy, ovoce a pochutnejte si.
Dobrou chuť!