Recepty z postele

  • Úvod (o mně)
  • Recepty
    • Předkrmy a rychlovky
    • Polévky
    • Masa
    • Ryby a mořské plody
    • Bez masa
    • Saláty
    • Sladké dobroty
    • Něco navíc
  • Kde to baví, voní, chutná
  • Kontakt

Bylinkové máslo

Bylinkové máslo by mělo být jakousi stálicí u vás v lednici. Hodí se téměř na všechno. Používám ho na pečivo, na dochucení pečené ryby, na brambory…

Co budete potřebovat?

  • 150 g másla
  • lžíci nasekané petrželové natě
  • lžíci nasekaných šalvějových lístků
  • lžíci nasekaných lístků tymiánu
  • snítku rozmarýnu
  • sůl
  • (můžete dát i česnek, bazalku, pepř, chilli)

Jak na to?

Máslo nechte trochu změknout, dejte ho do misky, osolte. Přidejte nasekané bylinky, z rozmarýnu oberte měkké jehličky a nasekejte na malinké kousky. Vše pořádně promíchejte. Směs zabalte do potravinové fólie, pořádně utáhněte, ať se zbavíte vzduchových bublin. Dejte do lednice ztuhnout.

Ať vám chutná!

 

zveřejněno: 17.11.2017 autor: Iveta
Rubrika: Něco navíc, Recepty Štítky: máslo, petrželová nať, rozmarýn, šalvěj, tymián

Najděte, co hledáte:

Nejnovější

  • Brownies ze tří druhů čokolády 10.3.2019
  • Banánovo-kokosové muffiny s čokoládou 10.2.2019
  • Rohlíky 7.2.2019
  • Bezlepkový mandlový koláč s višněmi 27.1.2019
  • Ovesné hrudky s arašídy 18.1.2019

Recepty z postele na Instagramu

…

Recepty z postele na Facebooku

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Najděte svou oblíbenou ingredienci

badyán banán bazalka brambory brusinky celer celozrnná mouka chilli cibule citron jablko javorový sirup jogurt koriandr limetka maliny mandle med mléko mouka mrkev máslo ovesné vločky ořechy paprika parmezán petržel rajčata rozinky rozmarýn rukola rum skořice smetana tvaroh tymián třtinový cukr vanilka vejce vlašské ořechy zakysaná smetana zázvor česnek čokoláda šalotka

Copyright © 2023 Recepty z postele.

Delicious WordPress Theme by themehall.com